Schermdoeken van Ridder

Met de introductie van Ridder klimaatschermen heeft zowel de tuinder als scherminstallateur eindelijk eens wat te kiezen tijdens de aankoop van een nieuw schermdoek. 

De ontwikkelingen op het gebied van scherming gaan hard en het is voor een tuinder niet altijd eenvoudig om op de hoogte te blijven van de allerlaatste mogelijkheden. Met dit expert-paper bent u in een handomdraai weer helemaal bij en voorkomt u een verkeerde keuze als u start met een nieuwbouw, uitbreiding of renovatie van uw kas.

Nieuwsgierig hoe klimaatschermen het rendement van uw teelt en bedrijf kunnen vergroten? Lees het in het whitepaper Renderend Schermen.

Compleet assortiment

Innovatief en gecontroleerd Nederlands productieproces

Ridder kwaliteit

Klantgerichte service

Klimaatschermen van Ridder

Energieschermen, Diffuus doek, Zonwering, Belichtingsdoek en Verduistering; Ridder biedt een zeer uitgebreid assortiment met meer dan 45 verschillende types schermdoek, een ruime voorraad en een snelle levertijd.

Ridder is de eerste Nederlandse schermproducent en de enige fabrikant ter wereld die klimaatschermen ontwikkelt in het Westland; het innoverende epicentrum van de internationale tuinbouwsector.

Ridder staat garant voor kwaliteit, is een gevestigde marktleider en staat bekend om de betrouwbare en innovatieve systemen.

Dankzij een niet te evenaren dealer- en partnernetwerk profiteert u bij Ridder altijd van een snelle service en haalt u altijd de beste oplossing in huis.

Deze klanten zijn reeds overtuigd van de voordelen van Ridder schermdoek

Al meer dan 1500 hectare in Nederland geïnstalleerd

Verbeter uw klimaat én rendement met de schermdoeken van Ridder

Het uitgebreide aanbod klimaatschermen van Ridder is speciaal ontworpen om tuinders te helpen met het verbeteren van het kasklimaat.

Omdat de schermdoeken van Ridder als enige ter wereld ontwikkeld en geproduceerd worden in het Westland, is Ridder in staat om op een zeer snelle en effectieve wijze de meest passende schermoplossingen te bieden voor alle teelt gerelateerde uitdagingen op het gebied van licht, klimaat, energie, verduistering en zonwering.

Ridder is een familiebedrijf met meer dan 65 jaar ervaring in de internationale tuinbouw; een merk dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wilt u de juiste keuze maken als u start met nieuwbouw, uitbreiding of renovatie van uw kas? Download gratis onze whitepaper "Renderend Schermen"

Aan de slag met schermdoeken van Ridder

© Ridder. All Rights Reserved.