Alumaximum rendement voor de sierteelt

Ridder heeft het brandvertragende aluminium verduisteringsdoek opnieuw uitgevonden! Nu te bestellen, vanaf begin volgend jaar leverbaar!


Meld u vandaag nog aan en ontvang als eerste een melding wanneer we lanceren!

Het grootste nieuws voor de sierteelt ooit!

Een nieuw en sterk verbeterd doek met aluminium toplaag, maximaal brandwerend en ook nog eens minimaal 5% extra energiebesparing. 


Bekijk hier alle voordelen van het nieuwe aluminium verduisteringsdoek!

  • Betere vochtdoorlatendheid
  • Hogere energiebesparing
  • Betere reflectie van de zon waardoor minder opwarming van het doek
  • Kleiner pakket
  • Stabielere structuur waardoor donkerder
  • Brandvertragend

Klimaatschermen van Ridder

Compleet assortiment

Innovatief en gecontroleerd Nederlands productieproces

Energieschermen, Diffuus doek, Zonwering, Belichtingsdoek en Verduistering; Ridder biedt een zeer uitgebreid assortiment met meer dan 45 verschillende types schermdoek, een ruime voorraad en een snelle levertijd.

Ridder is de eerste Nederlandse schermproducent en de enige fabrikant ter wereld die klimaatschermen ontwikkelt in het Westland; het innoverende epicentrum van de internationale tuinbouwsector.

Ridder kwaliteit

Klantgerichte service

Ridder staat garant voor kwaliteit, is een gevestigde marktleider en staat bekend om de betrouwbare en innovatieve systemen.

Dankzij een niet te evenaren dealer- en partnernetwerk profiteert u bij Ridder altijd van een snelle service en haalt u altijd de beste oplossing in huis.

Al meer dan 1500 hectare in Nederland geïnstalleerd

Deze klanten zijn reeds overtuigd van de voordelen van Ridder schermdoek

Verbeter uw klimaat én rendement met de schermdoeken van Ridder

Het uitgebreide aanbod klimaatschermen van Ridder is speciaal ontworpen om tuinders te helpen met het verbeteren van het kasklimaat.

Omdat de schermdoeken van Ridder als enige ter wereld ontwikkeld en geproduceerd worden in het Westland, is Ridder in staat om op een zeer snelle en effectieve wijze de meest passende schermoplossingen te bieden voor alle teelt gerelateerde uitdagingen op het gebied van licht, klimaat, energie, verduistering en zonwering.

Ridder is een familiebedrijf met meer dan 65 jaar ervaring in de internationale tuinbouw; een merk dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Aan de slag met schermdoeken van Ridder

Wilt u de juiste keuze maken als u start met nieuwbouw, uitbreiding of renovatie van uw kas? Download gratis onze whitepaper "Renderend Schermen"

Heeft u een vraag? Of wilt u direct met iemand spreken over de mogelijkheden van een aluminium doek? Bel of mail ons vandaag.

085 833 8333

Contact je dealer

© Ridder. All Rights Reserved.